Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: hey, its me, jess Date: Apr 29, 2008 8:49pm
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

the problem i am having is that i cant upload shows....

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Apr 30, 2008 11:40am
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

are you still having the problem today? (Wed April 30)?

Did you follow these instructions?

http://www.archive.org/iathreads/uploaded-files/Tyler-Uploading_to_LMA_2007-08-06_final.pdf

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: hey, its me, jess Date: Apr 30, 2008 2:25pm
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

yes....to a t.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Apr 30, 2008 2:37pm
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

what specific step / issue about uploading do you have? how far have you gotten?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: hey, its me, jess Date: Apr 30, 2008 4:19pm
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

i have everything set up and ready to go. i can get to the page "your item is checked out and ready to upload" page.

im using smart ftp, and it just will not connect...heres what it says.

[19:17:48] SmartFTP v3.0.1010.19
[19:17:49] Resolving host name "ia360926.us.archive.org"
[19:17:49] Connecting to 207.241.231.173 Port: 21
[19:18:10] A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
[19:18:10] Client closed the connection.
[19:18:10] Connect failed. Waiting to retry (30s)...
[19:18:10] Active Help: http://www.smartftp.com/support/kb/58

HTTP uploading isnt working for me, either.

never had a problem before...not sure if its somthing ive done or not (oh no, i broke the archive!)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Apr 30, 2008 4:29pm
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

it sounds like an archive side problem. hopefully it is fixed soon. Glad you have done it before. i'll ping the engineers. hopefully they fix it soon.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: hey, its me, jess Date: Apr 30, 2008 4:35pm
Forum: etree Subject: Re: Having Trouble Accessing archive.org

thanks! sorry about the double post....

Terms of Use (10 Mar 2001)